Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 0:1 от Левски, с което "моряците" бяха отстранени от надпреварата за Купата на България. 

"Отмениха ни редовен гол. Можехме да отидем в продължения и мачът ставаше друг. Второто полувреме Левски се затвори и владеехме инициативата. Променихме схемата накрая. Аз от моите футболисти претенции имам, особено в дефанзивен план, но играхме срещу организиран отбор в защита. Затвориха се добре, браниха се с всички средства и успяха да запазят резултата. Малко креативността ни куцаше", заяви Илиев. 

"Най-голямата претенция, която имам, е при голът, защото заспахме. Допуснахме много лесен гол. Преди това нямаше дори идея някой от двата отбора да вкара гол, така че се получи здрав мач", каза Илиев. 

"Няма да го коментирам повече, да не изпадаме в подробности. Първо, честитя им преминаването. Нека най-после да вземат някаква купа, за да спре тази истерия. В тези мачове малките неща накланят. Първо голът от корнер не е корнер, а е аут. После имаме отменен гол за нищо. На първенството също ни отмениха гол тук при 0:0. Тези неща не трябва да се случват на Герена, но се случиха. Пожелавам им успех."

"При статичното направихме голяма глупост, но беше важно второто да коригираме нещата. Да, положенията бяха малко, но Левски имат добра защита, плюс двамата им опорни халфове, които се влагат много. Така че ни беше трудно да намираме път през второто полувреме, защото се затвориха. Но мачът е в историята, остава поуката, че тук трябва почти да си безгрешен, тъй като всяка грешка може да се накаже", заяви Илиев.

"Не искам да коментирам мача с Лудогорец, тъй като вътрешно ще издрънкам още някоя глупост. Имаме двама наказани, може и контузени да има. Ще мислим утре, в петък, нямаме много време за възстановяване. Имахме желание да продължим в Купата, сега няма да чакаме нищо пролетта, но това не означава, че няма да се готвим за следващите мачове. Предстои важен мач с Лудогорец, след това още по-важен с Арда и след това правим сметки", завърши Илиан Илиев.