Черно море ще изиграе последната си контрола от лятната подготовка тази събота от 19:30 часа на стадион "Тича" във Варна срещу отбора на Поморие. Малко преди първия съдийски сигнал варненци ще представят отбора пред феновете за новия сезон в Първа професионална лига.

Днес сутринта "моряците" направиха възстановителна тренировка след двете контроли, които отборът изигра в сряда. "Зелено-белите" победиха последователно тима на Лудогорец II с 2:0 и Несебър с 3:0.

Централният бранител Даниел Димов вече тренира на пълни обороти, след като се възстановяваше от контузия в глезена, която получи на последното занимание от лагера в Банско. Нападателят Радослав Василев пък постепенно увеличава натоварванията, но все още не е готов да започне пълноценни занимания с отбора.

Мартин Костадинов, който има наченки на "футболна болест", ще почива още няколко дни, след което ще започне да се готви по специална програма. И двамата отпадат от сметките на треньора Илиан Илиев за първия мач от сезон 2018/2019 година с тима на Ботев Враца. Двубоят е на 20 юли от 20:45 часа на стадион "Тича" във Варна.