Отборът на Черно море продължава подготовката си за първия официален мач от новия сезон в Първа лига. Днешното занимание на "моряците" се проведе на стадион "Младост" във Варна. В него участие не взе Мартин Костадинов, а Радослав Василев се готви по индивидуална програма. И двамата ще пропуснат двубоя с Ботев Враца. 

Отделно от основната група тренира левият краен бранител Юго Кононго. Футболистът е с болки в бедрото от контролата с Поморие, като лекарският щаб на варненци прави всичко възможно да вдигне играча за двубоя с новака.

Всички останали футболисти на "зелено-белите" тренират на пълни обороти и са на линия за старта на първенството. След заниманието днес "моряците" проведоха традиционното за седмицата възстановяване. 

Срещата между Черно море и Ботев Враца е в петък, 20 юли, от 20,45 часа на стадион "Тича" във Варна. Билетите за двубоя от 1-вия кръг на шампионата ще се продават от 19 часа в деня на мача, а цената им е 6 лева.

От клуба призовават феновете и всички обичащи Черно море да дойдат на стадиона за подкрепа в първия двубой от сезон 2018/2019 година.