Голмайсторът на Черно море в Елитната група до 19 години Денислав Ангелов се присъедини към представителния тим за днешната тренировка на "моряците". Това е поредният футболист от школата на клуба, повикан в мъжкия тим. Ангелов е роден 2001 година и топреализатор в състава на талантите до 19 години, както и в U18, където варненци се класираха на финал за Купата на БФС.

Черно море продължава подготовката си за гостуването на Ботев Пловдив тази събота. До последно под въпрос за срещата ще са капитанът Георги Илиев и бранителят Цветомир Панов. Твърдо аут за двубоя са наказаните Пламен Димов и Радослав Василев, както и контузените Георги Божилов и Емил Янчев. Димов ще изтърпи наказанието си от две срещи за натрупани картони след двубоя с "канарчетата", докато Василев ще пропусне и гостуването на Берое в следващия кръг.

В четвъртък Черно море тренира сутринта, а след заниманието Илиан Илиев ще определи групата за мача с Ботев. В петък сутринта отборът тръгва за Пловдив, където ще проведе и последната си тренировка преди срещата в Коматево.