Десният краен бранител на Черно море Стефан Станчев се завърна и игра след 6 месеца извън терена. Той изигра пълни 90 минути по време на контролата на "моряците" с катарския Ал Маркия в Албена (2:3). 

Станчев претърпя операция на предни кръстни връзки на лявото коляно в средата на февруари и до този момент се подготвяше поетапно за възвръщане на формата си.

Във Фейсбук бранителят благодари на човека, който му помогна за лечението - доц. Антони Георгиев

Ето какво написа футболиста на стената си в социалната мрежа Фейсбук веднага след спаринга с катарците:

"Кога човек е наистина благодарен и признателен? Когато бъдещето му зависи от някой друг. Омръзнало ми е от негативизъм, особено в нашата страна. В нашата малка държава има специалисти на СВЕТОВНО ниво. Един от тях е доцент Антони Георгиев. 

Сигурно никога няма да разбере колко съм му признателен! Аз не се притеснявам от нещо, което трябва да свърша сам, но когато лежиш безпомощен и се молиш и този път нещата да свършат добре, е безценно да разчиташ на такъв капацитет.

Другото всичко са подробности....колко много работих и продължавам да го правя, а днес (б.а в контролата с Ал Маркия) се завърнах неофициално на терена за пълни 90 минути. Нищо друго не ме интересува, тепърва успехите идват и съм сигурен в това. Само че в основата на всичко стои един човек, който разбира страшно много от работата си и аз искам всички да разберат това!".