Нападателят на Черно море Бакари се срещна с ученици от испанската паралелка на международното френско училище „Шарл Перо“ в курорта "Св. Св. Константин и Елена".

Испанецът с гамбийски корени си поговори с децата на родния си език. Някои от младежите учат испански за първа година, други за втора. Те бяха любопитни да научат всякакви неща за Бакари - колко езика знае, къде е роден, откога се занимава с футбол, дали му харесва в България, на кой чужд отбор е привърженик, кой му е най-добрият приятел в Черно море и т.н.

Нападателят разказа, че е роден в Барселона и никой не се изненада, че любимият му тим е каталунският. Той не пропусна да коментира с учениците и последното издание на "ел класико", което завърши наравно. Бакари изрази съжаление, че Барселона не са успели да спечелят мача срещу "Реал", защото така са щели да съкратят на три точки разликата в класирането с най-големия си конкурент. 

Бакари сподели, че тренира футбол от 10-годишен, а Варна много му харесва и това е причината вече четвърта година да носи екипа на "Черно море". Испанецът не скри, че най-добрият му приятел в отбора е португалецът Уго Секо, който дойде на "Тича" през лятото. 

На въпроса на децата колко езика владее, футболистът отговори, че знае испански, английски, каталунски и езика, на който се говори в Гамбия. Бакари подари на малките си фенове топка с автограф, с която Черно море играе мачовете в първенството.

След като поговори с учениците, Бакари си размени няколко паса с тях и показа умения да жонглира с топка. Нападателят и двама от учениците премериха точността на мерника си и в изпълнението на дузпи.

Бакари си тръгна от училището в курорта "Св. Св. Константин и Елена" във видимо добро настроение. "Много съм горд, че ме поканиха. Хубаво да има и други подобни срещи с деца, които обичат футбола" - коментира футболистът. Заедно с Бакари в училище „Шарл Перо“ гостува и помощник-треньорът на Черно море Емануил Луканов.