Отборът на Черно море записа равенство 1:1 срещу тима на Медж Легница (Полша) в първата си контрола от лагера в Турция. "Моряците" премелиха сили с полския тим на тренировъчната база край хотелския комплекс, в който е отседнал отборът, воден от Илиан Илиев.

В 18-ата минута първа възможност за Черно море. Виктор Попов пресече топката в собствената си половина, намери отдясно Мартин Минчев, който проби и върна топката към точката на дузпата, където Лъчезар Йорданов отправи удар, но над вратата. В 26-ата поляците създадоха бърза контраатака, която завърши с опасен удар и добра намеса на Георги Китанов. В 31-вата Жоржиньо намери Аристот Ндонгала в наказателното поле, който стреля от движение, но топката премина на сантиметри от страничната греда.

В 40-ата минута футболист на полския тим игра с ръка в наказателното поле, но главният рефер подмина ситуацията. В 43-ата минута Виктор Генев засече с глава центриране от корнер на Аристот Ндонгала, но вратарят на поляците успя да спаси. В последната минута на първата част Родриго изведе Жоржиньо сам срещу вратаря, но бразилецът не успя да насочи добре топката и стреля в аут. Това бе най- чистата ситуация за първата част. Медж пък не успяха да застрашат сериозно вратата на Георги Китанов до почивката.

На почивката треньорът Илиан Илиев пусна нови 9 футболисти, като единствените, които остават в игра са Петър Витанов и Аристот Ндонгала. Останалите са – Иван Дюлгеров, Миро Енчев, Пламен Димов, Цветомир Панов, Мартин Костадинов, Патрик, Ради Василев, Георги Илиев и Дани Кики. В 46-ата минута добра намеса на Иван Дюлгеров, който отрази силен удар от границата на наказателното поле. В 57-ата минута Иван Дюлгеров отново с блестяща намеса. Младият страж на моряците отрази удар от около 7-8 метра фронтално срещу вратата. В 65-ата минута Дани Кики пусна пас в коридор към Георги Илиев, който технично насочи топката в далечния ъгъл на вратата, но стражът на Медж се разтегна и спаси. Двойна смяна – излязоха Петър Витанов и Аристот Ндонгала, а техните места заеха Петър Вуцов и Мартин Дичев.

В 68-ата минута Медж повежда в резултата. Пламен Димов фаулира футболист в наказателното поле и Пясецки реализира отсъдената дузпа. В 80-ата минута Георги Илиев центрира от фал в наказателното поле. Пламен Димов с глава стреля в гредата, а при добавката Миро Енчев разстреля вратаря за 1:1. До края на срещата и двата тима имаха ситуации за гол, но така и не успяха да ги реализират.

Съставът на Черно море: Георги Китанов, Стефан Станчев, Кононго, Виктор Попов, Виктор Генев, Лъчезар Йорданов, Петър Витанов, Патрик Андраде, Аристот Ндонгала, Родриго, Жоржиньо (Иван Дюлгеров, Миро Енчев, Пламен Димов, Цветомир Панов, Петър Вуцов, Мартин Дичев, Мартин Костадинов, Патрик, Ради Василев, Георги Илиев, Дани Кики.