Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач от редовния сезон срещу Локомотив Пловдив. "Моряците" приемат "смърфовете" в неделя от 16 часа на стадион "Тича" във Варна, като след този кръг ще стане ясно кои ще са съперниците на варненци в плейофната фаза на шампионата.

Двубоят можете да гледате пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също така можете да го проследите минута по минута на GONG.BG.

Черно море започна подготовка за Локо Пд

"Зелено-белите" тренират с група от 17 футболисти. Петър Витанов е с болки в ребрата от двубоя с Лудогорец и тренира на облекчен режим. Твърдо аут за неделя е Мирослав Енчев, който все още се готви във фитнеса, както и Дани Кики, който заради травма бе заменен принудително в Разград. Мартин Костадинов пък поднови пълноценни занимания, но по всяка вероятност няма да попадне в сметките на Илиан Илиев за двубоя. Под въпрос до последно ще е Дани Димов, който също е с травма от срещата с Лудогорец.

От утре пък към националния отбор U19 ще се присъединят Емил Янчев, Ертан Томбак и вратарят Иван Дюлгеров. Тримата са повикани за Евроквалификациите в Испания от 20-и до 28 март. Отборът на младите "лъвове" се събира в Бояна в четвъртък.

Утре "моряците" тренират следобед, а в петък заниманието е сутринта. В събота е последната тренировка, след която треньорът Илиан Илиев ще определи 18-те за срещата с Локомотив.

От клуба призовават феновете да продължат своята подкрепа и в неделя. "Моряците" се нуждаят от своя 12-и играч, за да прекъснат тежката серия без победа на собствен терен.