Черно море победи Вардар Скопие с 2:0 в третата си контрола от лафера в Турция. Аристот Ндогала и Мехди Фенуш се рзписаха за "моряците". Това е първи успех за варненци от лагера в южната ни съседка.

Черно море започна по-добре срещата и още в третата минута отправи първия удар по посока на вратата на Вардар .Дани Кики получи топката от Ради Василев и стреля от границата на наказателното поле, но топката премина на сантиметри от страничната греда.

В 6-ата минута Аристот Ндонгала засече с глава центриране от корнер на Жоро Илиев, но малендобския вратар успя да избие. В 14-ата минута Родриго опита да изненада вратаря от ъгъла на наказатешното поле, но не сполучи. В 22-рата минута Ради Василев се опита със задна ножица да завърши центриране на Патрик, но ударът му не затрудни вратаря на Вардар.

В 26-ата минута Родриго засече топката ефектно със странична ножица след центриране на Цветомир Панов, но стреля в аут. 37-ата минута Черно море поведе в резултата. Аристот Ндонгала получи пас отдясно, финтира бранител и разстреля стража на Вардар за 1:0

55-ата минута тройна смяна в състава на Черно море. Играта напуснаха Дани Кики, Георги Илиев и Родриго, а техните места заеха Мартин Минчев, Петър Витанов и Жоржиньо.

В 65-ата минута играта напусна Патрик и Виктор Генев, а в игра се появиха Васил Панайотов и Мирослав Енчев.

В 74-ата минута влезлият преди минута Мехди Фенуш вкара втори гол за моряците. Крилото получи топката в ляво от вратата и прониза стража на Вардар за втори път. Цветомир Панов излезе и на неговото място в игра се появи Виктор Попов.

Съставът на Черно море: Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев, Кононго, Цецо Панов, Георги Илиев, Патрик, Родриго, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Радослав Василев.