Берое победи Черно море във Варна с 4:1. Гостите успяха да обърнат резултата в своя полза, след като изоставаха с 0:1. За Берое Педро Еуженио реализира хеттрик в рамките на първото полувреме.

Домакините откриха резултата още в 5-та минута. Георги Илиев центрира в наказателното поле, а Радослав Василев се измъкна и вкара за 1:0.

В 19-та минута гостите можеха да изравнят, но след удара на Мартин Камбуров с глава топката мина на сантиметри над вратата. Берое изравни резултата в 26-та минута, когато Педро Еуженио стреля по земя от около 20 метра и вкара за 1:1. 

В 35-та минута Атанас Зехиров изпълни много опасно пряк свободен удар, но топката премина на сантиметри встрани от вратата на Берое.

В 39-та минута Педро Еуженио вкара втория си гол в мача. След центриране отляво и лошо изчистване топката попадна у Еуженио, който от десетина метра вкара за 2:1 за старозагорския тим. 

В 44-та минута Педро Еуженио оформи своя хеттрик. Мартин Камбуров бе изведен в добра добра позиция отдясно, напредна и пусна пас към връхлитащия Педро Еуженио, който засече топката за 3:1.

В 55-та минута Берое можеше да отбележи нов гол. Мартин Камбуров бе изведен в добра позиция отдясно и центрира, Педро Еуженио стреля с глава, но вратарят Благой Макенджиев успя да изби топката в корнер.

В 87-та минута Мариян Огнянов пропусна, след като стреля много неточно с глава от чиста позиция. 

В първата минута от допълнителното време Мартин Камбуров бе намерен непокрит в наказателното поле на Черно море и оформи крайния резултат - 4:1 за Берое.