Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович обвини съдията Георги Давидов за некоректни отсъждания по време на мача с Черно море. „Смърфовете“ загубиха гостуването си във Варна с 0:2 в мача от 19-ия кръг на Първа лига.

„Дълго време не исках да говоря за съдиите, но ако треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро седна на линията заради недоволството си за 2 минути продължение, аз трябваше да седна на центъра и да прекъсна мача. Това се прави на отбор, който има много проблеми. Не сиакм да се оправдавам, че нямам достатъчно играчи“, заяви Бруно Акрапович.

„Днес играхме лошо. Ако някой разбира футбол и гледа мача, това е много безобразно. Дузпата, 5-6 фаула, когато можехме да започнем опасна атака, прекъсваше играта. Ако нямаш шанс да вземеш топката и удариш съперников играч, това за мен е червен картон. Черно море игра добре и заслужи победата.“

„Мисля, че бяхме равни на нашия противник. Ако не бяха дали дузпа в началото, можеше да е друго. Имаме доста жълти картони днес, имаме и 4 червени натрупани. Имаме 17-18 играча в отбор, идва време, в което нямаме избор след това. Това време за нас дойде след мача със Славия. Трудно се сглобява отбор така. Сега нямаме бекове. Отборът отговори по добър начин на ситуацията, но това, което искам е невъзможно. Понякога върви добре, както срещу Лудогорец, тогава бяхме наказани от съдията.“

„Водят се разговори, постоянно съм в контакт с президента, в контакт съм и с играчите. Искам да влезете при нас и да чуете коментарите как мач с мач не си прилича. Не искам да търся извинение, всички работят на 100%, момчетата са мотивирани и искат да се докажат“, завърши Акрапович.