Черно море и Берое не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в мач от 35-ия кръг на Първа професионална лига. След това равенство разликата от три точки в класирането в полза на Берое се запази. Старозагорският тим има 55 точки, а Черно море е с 52 точки. Около час преди началото на двубоя над Варна се изля пороен дъжд, придружен с градушка, който наводни терена на стадион "Тича".

Още в 3-та минута гостите можеха да открият резултата. Мешка се възползва от подхлъзване на наводнения терен на Виктор Попов, открадна топката, напредна и стреля, но топката попадна в ръцете на вратаря Георги Китанов. В 11-та минута Александър Василев от Берое стреля опасно от дистанция, но топката премина над вратата на Черно море.

За домакините първата ситуация бе в 16-та минута, когато Васил Панайотов стреля по земя от границата на наказателното поле, леко вдясно, но вратарят Душан Перниш успя да избие топката.

В 18-та минута Аристот Ндонгала можеше да изведе Черно море напред в резултата, но след опасния му удар по диагонал отдясно топката премина на сантиметри над напречната греда на вратата на Берое.

В 48-та минута в рамките на няколко секунди домакините можеха да открият резултата. Първо Жоржиньо стреля много опасно от малко над 20 метра разстояние, но вратарят Душан Перниш успя да избие топката, а секунди по-късно Аристот Ноднгала не успя да уцели вратата на Берое от 4-5 метра и топката излезе в аут.

В 52-та минута Педро Еужение стреля от границата на наказателното поле по диагонал отляво, но вратарят на домакините Георги Китанов успя да улови топката.

В 56-та минута гостите организираха много опасна контраатака, при която топката попадна у Мешка, който стреля, но топката попадна право в ръцете на вратаря Георги Китанов.

В 62-та минута Аристот Ндонгала успя да навлезе в наказателното поле на гостите, преодоля защитник и стреля по земя, но вратарят Душан Перниш успя да улови топката. В 71-та минута Мехди Фенуш стреля опасно, но вратарят на Беро Душан Перниш показа класа и успя да улови топката.

В 76-та минута Мешка бе изведен в отлична позиция отляво в наказателното поле на домакините и стреля, но вратарят на Черно море Георги Китанов показа класа и успя да избие топката. В 86-та минута домакините организираха страхотна контраатака. Родриго Енрике намери Мехди Фенуш, който овладя топката, напредна и стреля, но вратарят Душан Перниш улови топката. В 89-та минута Мехзи Фенуш не успя да уцели вратата на гостите от чиста позиция от 5-6 метра. В 90-та минута от чиста позиция пропусна и капитанът на домакините Георги Илиев.