Утре, 1 март, Черно море се изправя срещу Верея в мач от 24-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е от 17:30 часа в Стара Загора и ще бъде ръководена от Радослав Гидженов от Пловдив.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да може да разчита на наказания Мирослав Енчев, Мартин Костадинов, който е болен, контузения Георги Божилов и новото попълнение Жоаким Балми, който все още не е картотекиран в БФС. 

В последния момент от групата на "моряците" отпадна и Мартин Минчев. Младият футболист на варненци е с вирус, който му попречи да пътува с отбора за Стара Загора. Вместо него в клубния автобус се качи Юго Кононго. 

Отборът вече пристигна в града под Аязмото и направи последната си тренировка преди мача с Верея на стадион “Локомотив”. С тима тренира и Георги Илиев, който пропусна няколко занимания в началото на седмицата заради треньорски курс, а след контузия се завръща и крилото Мехди Фенуш.

Радослав Гидженов бе определен от Съдийската комисия към БФС за главен рефер на двубоя от 24-ия кръг на Първа професионална лига между Верея и Черно море. Помощници на пловдивския съдия ще са Мартин Маргаритов и Йордан Петров, а за четвърти съдия бе назначен Димитър Желязков. Съдийски наблюдател пък ще е Георги Нарлев.

Преди двубоя Черно море е шести във временното класиране с актив от 37 точки, с една повече от следващия Етър. Верея е на дъното на таблицата без спечелена победа.