Отборът на Черно море записа победа с 2:0 срещу Лудогорец II в контролна среща, играна на стадион "Младост" във Варна. Двата гола в мача паднаха между 70-ата и 77-ата минути на двубоя и бяха реализирани от Валентин Йосков и Аристот Н`Донгала от дузпа.

Черно море започна срещата с натиск и още в 9-ата минута отправи първия точен изстрел по посока на една от двете врати. Н`донгала пробва да изненада стража на Лудогорец със силен удар от границата на наказателното поле, но Наумов спаси. В 18-ата минута Патрик с воле намери Мартин Минчев по лявото крило, който подаде на Кононго. Левият краен бранител нахлу мощно в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, топката се разходи по голлинията, но не успя да влезе във вратата.

В 29-ата минута Кононго центрира отдясно, топката попадна в Н’донгала, който от точката на дузпата стреля, но в напречната греда. В 38-ата минута Мартин Минчев засече с глава центриране отляво, но топката премина встрани от вратата.

В 50-ата Валентин Йосков бе изведен сам срещу вратаря на Лудогорец, но Наумов успя да спаси.В 62-ата Денислав Александров бе изведен на добра позиция, но вратарят Иван Дюлгеров успя да се намеси и изби в корнер.

70-ата минута Черно море поведе в резултата. Мартин Минчев центрира отдясно в наказателното поле, където Валентин Йосков с глава реализира за 1:0. Само седем минути по-късно Аристот Н`Донгала удвои преднината на Черно море от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Мартин Минчев.

Контролата за Черно море пропуснаха контузените Радослав Василев, Мартин Костадинов и Даниел Димов.

Съставът: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Пламен Димов, Кононго (80-Мартин Дичев), Аристот Н`Донгала (80-Велислав Василев), Дани Кики (65-Лъчезар Йорданов), Петър Витанов, Патрик, Мартин Минчев, Валентин Йосков