Треньорът на Черно море Георги Иванов ще разчита на 25 футболисти по време на лагера в Гърция. В бройка влизат и младите таланти Илиан Илиев и 15-годишният нападател Мартин Минчев, които все още са в Русия на турнира “Валентин Гранаткин” с националния отбор на България до 18 години. Двамата ще се присъединят към лагера в Гърция на 23 януари.

В същото време стана ясно, че португалецът Уго Секо, който трябваше да се завърне във Варна в началото на седмицата, все още не се е присъединил към отбора. Твърде вероятно е това да стане утре или в петък сутринта, докато тимът е в София, но е възможно халфът да пътува директно за Солун.

Лагерът в Гърция стартира на 20 януари и ще продължи до 3 февруари. На гръцка земя варненци ще изиграят пет контроли. Само ден след настаняването си в хотела “моряците” ще се изправят срещу Аридеа. Следват приятелски мачове с Верия на 24-и, ПАОК на 28-и, Ираклис 31-и януари и Арис на 2 февруари. В проверките Георги Иванов - Гонзо ще даде шанс на изява на всички футболисти.

Луксозен 4-звезден хотел подслонява Черно море в Гърция

Групата на Черно море:

Вратари: Емил Михайлов, Войчех Шром, Иван Дюлгеров

Защитници: Траян Траянов, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Пламен Николов, Михаил Венков, Ондрей Сукуп, Александър Михайлов

Халфове и нападатели: Георги Илиев, Уго Секо, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Николай Минков, Борислав Балжийски, Бакари, Иван Коконов, Илиян Неделчев, Марек Кузма, Валентин Йосков, Румен Касабов, Илиан Илиев, Мартин Минчев