Черно море продължава да се разделя с играчи след края на сезона. Още четирима играчи няма да носят зелено-бялата фланелка от новия сезон, съобщиха "моряците" на официалния си сайт. 

Това са Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми. Този квартет беше част от групата за последния мач на отбора за изминалия сезон срещу Лудогорец. 

В навечерието на този сблъсък от състава бяха извадени други шестима - Георги Илиев, Георги Китанов, Виктор Генев, Пламен Димов, Петър Витанов и Иван Дюлгеров. Те бяха отстранени заради съмнения, че са играли симулативно в мача с ЦСКА в началото на месеца на "Тича". 

От сайта на Черно море уточняват, че от този секстет петима са освободени миналата седмица. Това са Георги Илиев и Георги Китанов, чиито договори не са подновени, както още Генев, Димов и Витанов. За бъдещето на Дюлгеров не се споменава нищо. 

Колкото до Василев, Кононго, Фенуш и Балми, те се разделиха с клуба с пожелания за успех занапред. "Ръководството и спортнотехническият щаб на варненци им пожелава успех занапред", написаха "моряците" на сайта си по повод раздялата с тях.