Отборът на Черно море продължава своята подготовка с наситена програма от тренировки. Наставникът Илиан Илиев провежда двуразови занимания, като в четвъртък сутринта "моряците" се готвиха на стадион "Младост". 

С основната група не тренират Георги Илиев, Радослав Василев, Мартин Минчев, Мартин Костадинов, Мариян Огнянов, Дани Кики, Мехди Фенуш, Атанас Зехиров и Ертан Томбак.

Капитанът на варненци, проведе бегово занимание на Екопарка", в компанията на Мартин Минчев. Дани Кики, Атанас Зехиров и Мартин Костадинов се готвиха във фитнеса, а останалите направиха тренировка на стадион "Младост" по специална програма с кинезитерапевта Виктор Бумбалов. 

В петък от 10,30 часа е първата контрола на Черно море от лятната подготовка. "Моряците" ще приемат тима на Черноморец Балчик на стадион "Младост". 

За спаринга с втородивизионния тим треньорът Илиан Илиев ще използва петима юноши от школата на клуба. Това са Александър Георгиев, Виктор Попов, Данаил Димов, Мартин Дичев и Велислав Василев, като първите трима се готвят с представителния отбор от началото на седмицата. 

С мъжете тренира и младият Александър Стефанов, който на сутришното занимание получи разтежение и отпада от сметките на специалиста за спаринга.

Втората тренировка на "моряците" за деня е следобед на стадион "Тича".