Нападателят на Черно море Дани Кики заяви, че е доволен от гола си срещу Лудогорец въпреки загубата с 1:3 в Разград. Бившият ас на Локомотив Пловдив се надява травмата, която получи на „Лудогорец Арена”, да не е сериозна, за да помогне на тима си в следващите кръгове.

„Получих травма на същото място, дано да е само спазъм, а нещо по-сериозно, че да мога да играя още в следващия мач”, коментира Кики.

„Естествено, съм радостен, че вкарах. Стана добра атака. Имаше центриране, взех я на втора греда, излъгах Натанаел и вкарах хубав гол.”

„Всички положихме доста големи усилия, тичахме доста. Срещу отбор като Лудогорец когато направиш сериозни грешки, те се възползват и те наказват. Играхме що-годе добре без двама основни играчи като Георги Илиев и Мариян Огнянов. Показахме старание.”

„Смятам, че с течение на времето отборът ще играе все по-добре. Момчетата още не се познаваме добре, от малко време сме заедно. Хората тук са направили добри условия да се играе футбол. Чувствам се добре, искам да продължаваме напред”, добави Кики.