Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на Левски и победата над Черно море на негостоприемния „Тича”. „Сините” се наложиха с 1:0, а гола за успеха реализира Станислав Костов.

„Доволен съм от мача и от спечелените точки, защото футболистите ни имаха една психическа бариера, защото загубихме за Купата на България, загубихме и за първенство два мача. Показахме характер и съм доволен от играта на тези хора, с които разполагаме. Успяхме да спечелим заради агресията в играта ни”, коментира Дерменджиев.

„Когато запишем една победа, винаги започвате да броите точките. И аз ги броя, но играем мач за мач. В края на май месец ще видим кой отбор на коя позиция ще е.

Той обясни и ситуацията с освободените трима играчи на Левски, чиито договори изтичат в края на сезона. Става дума за Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.

„Това е една стандартна ситуация, която се случва навсякъде. Момчетата, които са тук, те ще играят. Искам да благодаря на феновете. Това което се каза, което се изписа за Левски е насочено срещу клуба, но феновете продължават да подкрепят отбора двойно повече. Така е и с мен, аз започвам да работя още по-концентрирано. Благодаря на феновете за подкрепата”, завърши наставникът на Левски.