Централният бранител на Черно море Даниел Димов се извини на феновете за слабите резултати, които отборът записа дотук в първенството и най-вече за представянето срещу Локомотив Пловдив (0:1). 

Опитният футболист бе категоричен в изявление за клубния сайт, че в следващите шест срещи тимът ще направи всичко възможно да се реваншира пред феновете, ръководството и всички, обичащи Черно море.

"Това бе един от най-важните ни мачове от пролетния полусезон, а ние го изиграхме по най-слабия начин. Извинявам се на привържениците, които с право ни критикуват, на треньорите и на ръководството. Всички в съблекалнята поемаме отговорност за лошите резултати. Вина имаме ние - футболистите. Благодарим на всички привърженици, които в неделя, в това лошо време, бяха на стадиона и ни подкрепяха. Сега обаче не е моментът да сме разделени. Всички заедно можем да превъзмогнем лошите резултати и оттук нататък да започнем да играем така, както трябва. Ще направим всичко по силите си, за да измием срама. Това ще се случи с победи и добра игра в следващите шест мача, но повече от всякога ни е необходима подкрепата на привържениците", каза Даниел Димов.