Капитанът на Черно море Георги Илиев определи гостуването на Ботев като поредния тежък мач, който очаква "моряците" този сезон.

Най-опитният футболист на варненци имаше лека болка в областта на шията, заради която пропусна две тренировки през миналата седмица, но вече е на линия за гостуването на "канарчетата".   

"Така се случи, че последните два мача победихме Ботев в Пловдив. Надявам се да продължим тази традиция. Естествено това не е водещото - традициите. Очаква ни поредният тежък мач. Работим здраво и се надявам целият труд, който хвърляме в тренировките, да започне да дава по-големи резултати на терена", коментира Георги Илиев.

"Факт е, че до момента играем по-добре като гости. Не знам къде е разковничето за това. Надявам се и тази седмица да продължим с по-успешното представяне навън, до следващия мач на "Тича". Последният ни домакински двубой успяхме да победим. Надявам се и у дома да усетим повече подкрепата на публиката и играта ни да се подобри значително. Да сме сигурни и по-стабилни, и да започнем да побеждаваме и в къщи", каза още Илиев и добави: 

"Има доста мачове още до края на редовния сезон. Започваме да изчистваме нашия облик, който треньорът иска, а и грешките все повече намаляват. Време е да започнем да трупаме и точков актив."