„Смятам, че през цялото време играхме по-добре от Локомотив Пд, като изключа последните 15 минути, когато те като изоставаха в резултата играеха повече в атака. Допуснахме с две минавания на центъра и с две атаки да ни вкарат два гола. Радвам се, че победихме. Мисля, че можем да играем много по-добре. Малко ни се поразклати самочувствието след отпадането от Литекс за Купата и загубите от Дунав и ЦСКА, но се надявам с тази победа отборът да придобие нужното самочувствие“, започна наставникът на Черно море Георги Иванов след успеха над Локомотив Пловдив с 3:2 в мача от 29-ия кръг на Първа лига.

Запитан за битката с Дунав за четвъртото място, Иванов каза: „Както и да бе свършил мачът с Дунав, има още осем мача. Битката е до последния кръг. И ние, и Дунав ще се борим до последно за 4-о място. Напрежението ще е за всички и ще ни бъде тежко. Ние имахме цел да сме в шестицата. Вече сме там. Целта за евротурнирите дойде в последствие, така че играчите трябва да са по-спокойни, да играят както могат, независимо какво ще се случи“.

За предстоящият двубой с Лудогорец, Гонзо коментира: „Ще бъде трудно срещу Лудогорец. Този мач е домакински за Лудогорец, те ще искат да победят. Паланков сега ще е наказан. Надявам се да изиграем силен двубой и да затрудним максимално Лудогорец. Те са най-добрия отбор у нас и всеки иска да покаже добро лице срещу тях. Мисля, че трябва да си подобрим играта и тогава има шансове. Не бива да мислим само за победи, защото ако няма добра игра, в следващия мач ще загубиш“.