Централният защитник на Черно море Александър Александров беше избран за Играч на мача срещу Ботев. Той обаче не беше особено доволен от тази развръзка, защото тимът му продължава да няма победа пред собствена публика вече седем двубоя поред.

"Доста сме огорчени в последно време. Липсват ни головете, липсват ни победите, не знам вече колко мача нямаме победа у дома. Трудно е, но ние футболистите знаем, че можем да излезем от тази ситуация, като почнем да побеждаваме."

"Днес не ни достигна само гол. Футболът е проста игра на голове. Ако вкараш повече - побеждаваш. Разбира се, че ни тежи тази серия без победа във Варна. Пътят е един - всички заедно да натрупаме победи. От всяка криза се излиза само с победи", заяви Александров пред камерата на DIEMA.

Той не пожела да коментира спорната ситуация в заключителната част на двубоя, в която "моряците" не получиха дузпа. Бившият играч на Левски и Лудогорец обаче обяви, че съотборници са му казали, че е имало нарушение.

"Не съм гледал спорната ситуация, тепърва ще я гледам. Казват хората, че е дузпа, но аз не мога да го твърдя, след като не съм гледал", заяви Александров и коментира следващия мач на тима си със Септември.

"Мисля, че в България всеки един мач може много трудно да се прогнозира. Всеки може да бие всеки и всеки може да падне от всеки. Ще се раздадем докрай и се надяваме да спечелим мача, независимо по какъв начин", завърши Александров.