Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен от контролата срещу Черноморец Балчик. Тимът му записа равенство 1:1 в шестата си контрола от лятната подготовка.

Срещата се игра по-малко от 11 часа след завръщането на "моряците" от Румъния, където вчера мериха сили с Виторул цели 120 минути.

„Предвид, че пътувахме вчера, очаквах да проявим повече характер, но той характерът се проявява, когато го имаш. А не така да си чакаме да мине мачлето и да отидем на плаж”, сподели треньорът.

„Има още 10 дни пред нас, преди да стартираме, ще трябва да се поосвежим малко, да разредим тренировките, за да можем да сме готови за първия мач”, сподели Илиан Илиев.

Илиан Илиев уточни, че все още е минало много малко време, за да може някой от новите играчи вече да заеме мястото си с категоричност.

„Голяма група имаме и малко трудно се работи с 25 човека, дадохме шанс на всички, но в следващата контрола ще дам повече време на по-малко хора, за да можем да се ориентираме за първия официален двубой.”

Отборът на Берое започва новия сезон в Първа лига с гостуване на Ботев Враца. Срещата е на 12 юли, петък, от 18.45 часа. Двубоя ще можете да наблюдавате по NOVA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.