„Първият гол ни даде малко спокойствие. Предполагаше се, че ще ни чакат на контрааатаки. Тук хората са малко нетърпеливи, а при тази схема, която те предложиха, трябваше да сме по-спокойни и да не прибързваме. Първият гол ни даде това спокойствие и да не бързаме. Ние бяхме отборът, който търсеше втория гол, а те играеха на контраатака”, заяви старши треньорът на Черно море Илиан Илиев след победата с 2:0 над Локомотив Пловдив в 19-ия кръг на Първа лига.

„Статистиката не е толкова важна. Добре е, че от 4 мача в 3 не сме допуснали голове. Имаше моменти, в които подходихме леко високомерно. Както се казва – победителите не ги съдят.  Доволен съм от старанието на момчетата и че бяхме дисциплинирани. Изиграхме по-умно мача, а това показва, че отборът е по-зрял”, каза още Илиев и добави:

„Когато побеждаваш си по-близо до Топ 6. Надявам се и последния мач да го изиграем добре. Да продължим по същия начин и да сме сериозни в двете фази на играта. Пак казвам, че съм доволен от старанието на футболистите.”