Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 1:4 от Берое в двубой от 21-ия кръг на Първа лига.

"Трябва да кажа, че резултатът идва малко в повече отколкото стана, не заслужавахме да загубим с такъв резултат, мачът тръгна добре за нас, постепенно им дадохме инициативата, те добре владеят топката, не успяхме да изиграем интелигентно мача, ако бяхме вкарали втори гол, щеше да е друго. Трябваше да държим топката, знаехме, че на контаатака са добър отбор, три от головете дойдоха от контаатаки, отбраната ни не беше в оптимална форма, дойдоха проблемите от тази зона", коментира Илиев.

"С малко повече сигурност в защита ще се променят нещата, започнахме с 6-7 нови футболисти, имаме и липсващи хора в защита. Двата бека и един централен защитник бяха напред в 43-ата минута, не е приятна тази загуба, минавали сме и през по-тежки ситуации", добави той.

"Трябва да направим отбор, а след това да гледаме първа шестица и евротурнири, ако го направим това сега, ще е и късмет. Можеше да се върнем в мача, но допуснахме 4 гола. Незряло сме изиграли определени ситуации при такава загуба, лесно допуснахме изравняването тук, трябва да сме по-спокойни, при 2:1 и имаш цяло полувреме, а се оголваш и допускаш трети гол", каза още Илиев.