Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата на тима над Локомотив Пловдив с 2:1 в първи финален двубой за седмото място в Първа лига.

"Искам да похваля футболистите, предвид че е двубой на елиминация да внимаваме, да изчакваме, вкарахме головете, съжалявам, че не успяхме да реализираме още голове, те си реализираха гол, получи се същия мач като със Септември, ще отидем там да играем", коментира Илиев.

"Футболистите играха с настроение, добър мач като цяло, възстановяваме се, в петък пътуваме и в събота играем там, трябва да покажем, че в турнирен двубой един гол дава развитие на срещата. В Пловдив не се играе лесно, очаква ни труден двубой, отворен е двубоят", добави той.

"В последните десетина минути и ние имахме положения за трети гол, Кононго имаше проблеми, тръгнахме да реализираме трети гол при еуфорията. Красив гол на Зехиров, направихме и още интересни и красиви неща, но имахме и грешки. Няма да играем за 0:0, ще играем както със Септември, ще търсим гола, който ще ни даде повече спокойствие", каза още Илиев.