Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че въпреки загубата от ЦСКА с 1:3, тимът му може да се гордее с показаното на терена.

„По принцип, искахме да победим, не е лесно да играеш на Българска армия. ЦСКА се подсилиха с доста добри футболисти и ако им оставиш пространства, е доста рисковано. След като се върнахме за 1:1 по малко щастлив начин, мисля, че все пак играехме след това малко повече с топката. Вторият гол на ЦСКА падна малко срещу това, което се случваше на терена. ЦСКА се прибраха и ни изчакваха на контра”, сподели Илиев.

„Вторият и третият гол, които реализираха, бяха красиви. Футболистите ми искаха, играха, сякаш им падна малко гардът. Трябваше да подходим малко по-умно, да сме с повече хора зад линията на топката. Искахме да дойдем и да играем без страх от загубата. На моменти ни трябваха и топки в третата третина.”

„Загубихме, не можем да се срамуваме. Можем да се гордеем. За следващия път се надявам да си извадим поуки. Много е трудно да се влезе като резерва при 1:3”, каза още треньорът.