Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха над ЦСКА с 2:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

"Футболистите се раздадоха, но си е истина, но тактически бяха перфектни почти в целия мач. На полувремето коригирахме нещата, водещите отбори разчитат, че с минимум усилия да имат максимален резултат, това се получи в моменти през първата част. Второто с два-три паса създадохме опасности, но вкарахме от статично положение, футболистите направиха така, че да победим, раздадоха се изцяло, бяха добре подготвени и тактически. Имат индивидуалности, трудно е да ги разучиш предвид, че те идват с нов треньор. Ако нашият отбор стои добре тактически, трудно може да бъдем изненадани, независимо, че съперникът може да е по-класен", коментира Илиев.

"Надявам се, да сме си взели поука от есента, срещу първите осем-девет отбора имаме положителен баланс, в някои мачове губим концентрация за няколко минути и трябва да обръщаме нещата, при мачове с отбори, които са след нас в таблицата", добави той.

"Отборите са близо един до друг, беше важно да вземем 3-те точки, за да запазим дистанцията, има още много мачове до разделянето на първа шестица и втора осмица, ако всеки се раздаде напълно за отбора, Пламен Димов, Васил Панайотов излизат за следващия мач, ще сме леко осакатени, както са мачовете всеки един може да се наложи да влезе, доволни сме от подготовката, със Славия може да се появят хора, който днес не играха", каза още треньорът на Черно море.