Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че тимът му се е подвел по играта на Ботев Враца, при загубата на „моряците“ в Монтана. Врачани се наложиха с 2:1 и запизаха своя четвърти успех от началото на сезона.

„Борбата я имаше, но нямаше футбол Не стана красив мач, само единоборства, сблъсъци фаулове. Точно това, което искаха домакините. Ако сравняваме нещата с мача за Купата с Левски, там другият отбор играеше фубтол и се опитвахме и ние. Имахме нашите ситуации при 0:0. След като поведоха в резултата вече мач почти не се игра. Неприятното е, че отново ни вкарват два гола с два удара. Имахме доста ситуации, които да завършим по-добре“, коментира Илиев.

„Подведохме се по играта на Враца да няма много футбол, единоборства, крясъци по съдиите, фаулове и естествено се получи това, което видяхте.“

Ако например Ботев имаше преимущество в последните 30 минути, а ние едвам сме ходили, мога да кажа, че е имало умора, но то беше обратното. Ние се опитвахме, те се бранеха заради резултата. Ние сме добре подготвени, вкарахме различни хора днес“, сподели още наставникът на Черно море.