Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира нулевото равенство на тима срещу Берое в мач от 5-ия кръг на Първа лига.

"Не успяхме да отбележим, закономерен е резултатът, имаше леко напрежение при нас, малко повече трябваше да сме концентрирани в завършващата фаза, имаше борба, в дефанзивен план си свършихме работата, имаше някои технически грешки, бяхме компактни, в завършващата фаза трябваше да бъдем по-добри", коментира Илиев.

"Целта беше да спечелим двубоя, но не съумяхме, радващото е, че не допуснахме гол. Берое е добър отбор, не допуснахме гол, не загубихме, трябваше в завършващата фаза да играем с по-голямо самочувствие, в тази обстановка някои футболисти не показаха истинските си качества, футбол е", добави той.

"Изходът от ситуацията е да побеждаваме, днес не се получи, ако в София и Търново бяхме спечелили щяхме да сме втори, независимо от тежката загуба от Септември. Васил Панайотов имаше две тренировки от баража, липсва му тренировъчния ритъм. Мариян Огнянов помоли да си тръгне, това беше негова инициатива, той не се чувстваше добре тук, аз се опитах да го убедя, че той е част от отбора, но той взе решението", каза още наставникът на Черно море.