Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира, че все още не е ясно дали контузеният Андраде ще бъде на линия за двубоя с ЦСКА, който е на 17 февруари от 15:00 часа. Специалистът говори след успеха с 2:0 над Дунав в контролна среща, като засегна и темата за подготовката на варненци.  

„Това, което търсехме е две контроли по 90 минути. Всичко се получи. Можем и по-добре да играем, акцентът бе върху пълноценното натоварване. Почти всичко изпълнихме на лагера в Турция, с изключение на една контрола, накрая, която не можахме да изиграем“, започна Илиан Илиев.

„Андраде – за следващата контрола в събота се съмнявам да е на линия. За ЦСКА ще преценяваме, получи удар в коляното на старото място. Неприятно е“, коментира специалистът.

Черно море - Несебър

източник: LAP.bg

„Преди всеки мач имаше притеснения. Физически сме добре, имахме тежки тренировки, но футболистите изиграха 90 минути и нямаше амплитуди във физическото състояние. Можем да сме по-креативни и ще работим върху това“, допълни треньорът.

„Китанов няма да може да го ползваме срещу ЦСКА, заради това, че е преотстъпен. Или Иван Дюлгеров, или Иван Дичевски ще бъде под рамката“.  

„Ние нямаме много нови – Родриго, Цецо Панов и малките. При Цецо адаптацията е по-бърза, тъй като е българин. При Родриго ще е нужно време да свикне с футбола ни. Надяваме се да надградим върху направеното досега“,  завърши Илиев.