Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори пред DIEMA Sport след загубата от Славия (2:3) в срещата от 22-ия кръг на Първа лига.

"Ние не успяхме да се възползваме не само от положителния резултат с ЦСКА, но ние не се възползвахме и от положителния резултат през първото полувреме. Не съумяхме да задържим топката, да си отбележим ситуациите, които създадохме".

"Мисля, че се създаде някакво чувство, че мачът е спечелен, или поне не сме го загубили. Дано да не е вярно. Вижте, че и накрая малко и късмет не не достигна. Но може би ни трябва малко повече самочувствие. Имаш резултат в своя полза и чакаш мачът да свърши, което понякога е пагубно, както беше в случая".

"Имахме ситуации, в които не успяхме да отбележим. На Аристот удара от малкия пенал, когато я спаси вратаря. Същата ситуация имаше и пред нашата врата. При центриране отдалеч имаше много неправилно заставане. От центриране почти от място да ти вземат топка с глава...Съдбата ти обръща гръб понякога. Но трябва да го приемем".