Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха на тима над Верея с 2:0 в двубой от 24-ия кръг на Първа лига.

"Такива мачове са най-трудни за отбора-фаворит, радвам се, че взехме 3 точки, съперникът дори като губи не атакува, поздравления за усилията на футболистите, получи се с головете, можеше и още, сега малко почивка и ще се готвим за Ботев. Добре е, че победихме, добре е, че реализирахме, това не е компютърна игра", коментира Илиев.

"Тук няма футболна обстановка, тази тишина...Създадохме положения, но и ги пропуснахме. В такива мачове може да допуснеш грешка, дори самите резултати на Верея подсказват какъв щеше да е мачът. В такива срещи трябва да имаш спокойствие и търпение, за да спечелиш", добави той.

"Със сигурност няма да откаже да играе всяка седмица с Левски, с Лудогорец, с ЦСКА и с другите отбори, това е добре да сме близо, може да сме малко по-далече от 3-о - 4-о място, но е важно да сме там, да имаме повече спокойствие, важно е за нас, имаме два тежки мача, ще се готвим за Ботев", каза още той.

"Тревожен човек е Божилов с проблемите с ахилеса, другите ще се завърнат скоро, за следващите мачове се надяваме и той да се включи в групата", коментира наставникът на Черно море.