Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо бе категоричен, че целите пред отбора си поставя той и смята, че влизане в шестицата е постижимо за варненци.

КАКВО ОЩЕ СПОДЕЛИ ГОНЗО ЗА ЧЕРНО МОРЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

„Първата цел е да съберем точки и да не изпаднем. Седващата цел е ще бъде да влезем в шестицата, а после тройката, но караме поетапно. Работим за тази цел. Когато човек работа, трудът му се отблагодаря. Ще стигме до там, докъдето си заслужим. Ще се борим, ще тренираме, ще играем и ще види докъде ще стигнем. Това е мотото, което Черно море трябва да следва. Целите съм ги поставил аз. Напълно нормално е да влезем в шестицата и смятам, че имаме нужните качества“, коментира Георги Иванов – Гонзо в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT и добави:

„С много работа, нерви, обяснения и посочване на грешките. Още не сме стигнали до това ниво, което искам. Футболистите имат още да се развиват. Това обаче иска време. Доволен съм от постигнатото до момента. Нормално е да се забави малко и промяната на стила, но момчетата се справят.“