Като тежко определи гостуването на Ботев в Пловдив полузащитникът на Черно море Тодор Паланков. Според халфа "моряците" могат да вземат трите точки в събота и именно това е целта пред тях за мача под тепетата. Варненци и "канарчетата" откриват 11-ия кръг на Първа професионална лига на 22 октомври от 17 часа. 

"Определено ни предстои тежък мач с Ботев. В Пловдив всяко гостуване минава в графа "тежко". Нямаме друга цел освен да вземем трите точки и ще направим всичко, за да го сторим. Дали ще успеем, ще стане ясно в събота", каза Паланков. 

Относно двубоя с Верея, спечелен от Черно море с 2:1, Паланков сподели - "Искахме да си решим мача още през първото полувреме, но видяхте, че не стана точно така. Получихме нелеп гол от статично положение, но хубавото бе, че още преди края на първото полувремето успяхме да изравним. На почивката Георги Иванов ни каза, че на всяка цена трябва да спечелим срещата, защото това са много важни три точки за нас и целта, която следваме. Втората част започнахме силно и закономерно вкарахме и нов гол. До края на мача държахме инициативата".