Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов беше един от играчите, които се представиха силно при успеха над ЦСКА с 2:0. 29-годишният краен бранител заяви, че всички са се насладили на важната победа, но също така побърза да насочи фокуса към предстоящия двубой срещу Славия.

„Официален дебют беше тази победа. Вътре на терена нещата бяха трудни, не знам дали отстрани е изглеждало лесно. Успяхме да се справим. Тактически стояхме много по-добре от ЦСКА и се адаптирахме много по-бързо. Теренът не беше в идеално състояние, както и заради зимните условия. Адаптирахме се много по-добре от тях, спечелихме много повече единоборства”, каза Панов за предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT.

„Емоцията бързо трябва да отмине, защото, знаете, във вторник играем със Славия. Все пак си го изживяхме. Всичко мина положително и се радвам за което.”

„Жълтият ми картон е част от футбола. Аз съм защитник, участвам в единоборства. Нормално е понякога да си изкарам картон.”

Черно море гостува на Славия на 19 февруари, вторник, в двубой от 22-ия кръг на Първа лига, който стартира в 12,30 часа. Срещата можете да проследите минута по минута в Gong.bg, в ефира на DIEMA SPORT, а също така и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„Очаквам да победим Славия, естествено. Намираме се в добро психологическо състояние след тази победа над ЦСКА. Славия пък загуби от Ботев Пловдив. Вероятността да победим е голяма, но в интерес на истината нещата се решават на терена. От Славия пазя само положителни емоции. За година и половина изиграх към 70 мача там. Не помня точно. Класирахме за Европа, така че съм доволен от престоя си.”

„Престоят ми в Ботев Пд на този етап е свързан с най-положителните емоции, които съм изживявал във футбола. Взехме Купата и Суперкупата. Отборът също така има и много фенове, което е важно.”

„Не беше положително моето представяне в Лудогорец. Не се справих добре, не успях да се наложа. Не е положителна оценката ми за престоя в Разград.”

„Бърза беше адаптацията ми в Черно море. Тук има много момчета, с които съм играл в други отбори, като Виктор Генев и Пламен Димов. Познавам и Ради Василев. Има много българи като цяло, затова колективът е на ниво. Да, аз съм комуникативен, дори колегите често ме критикуват, че не млъквам. Може би и затова бързо се адаптирам.”

„В личен план си пожелавам да бъда здрав и да се пазя от контузии. В професионален план – участие в националния отбор, място в 6-ицата, както и финал за Купата”, завърши Панов.