Черно море използва официалната си клубна страница, за да обяви официално привличането на атакуващия полузащитник Фабио Мартинс – Фабиньо.

Още преди няколко дни португалското издание „А Бола” информира за задаващата се сделка. 22-годишният халф пристига, за да замени контузения Мариян Огнянов. "Мартинс е роден през 1996 година и е юноша на Спортин Лисабон. Играл е за Б отбора на португалския гранд, където записва 23 мача за два сезона", уточняват от ръководството на "моряците".

Фабиньо пристига на „Тича” като свободен агент с договор до края на сезона. Според „А Бола” в контракта съществува клауза за удължаването му.

За последно португалецът е играл за втородивизионния Спортинг Ковиля, но само след два мача се завръща отново в тима на "зелено-белите".

Иначе 22-годишният футболист започва кариерата си в школата на Алверка. През 2009 година преминава в Спортинг, а от 2015 година играе за втория отбор на „зелено-белите".

"Благодаря на треньора Илиев и клуба за доверието, което имат в мен. Смятам, че това е важна стъпка в кариерата ми, защото ще имам възможността да се състезавам в голямо първенство и да се развивам като играч", споделя Мартинс пред "A Bola".