Черно море направи солидна селекция през лятото, а последното ново попълнение на „Тича“ е Васил Панайотов. Това е шестият клуб в кариерата на футболиста след – Левски, Шумен, Банско, Пирин ГД и Берое.

Той премина в тима от Варна, след като се оказа ненужен на стадион „Георги Аспарухов“.

„Изчаквах развитие за чужбина, но след като не се случи нищо, предложението на Черно море бе най-добро и се радвам, че съм тук. Черно море е клуб с традиции и постоянство в Първа лига. Старши треньорът също е едно от силните имена в българския футбол“, коментира Панайотов.

„Обстановката е страхотна, приет съм много добре. Съотборниците ми помагат. С повечето се познавам, с другите се опознахме. Мисля, че имаме една добра съблекалня“, допълни той.

Васил Панайотов засегна е и темата за Левски и напускането му.

„Няма да се променя. Целите са ми високи. Черно море ще показва добър футбол и ще бъде в първата шестица. Предпочитам да показвам на терена, отколкото да говоря. Аз бях готов да остана в предишния си клуб, все пак съм продукт на школата на Левски. От ръководството обаче решиха, че не съм нужен и аз трябваше да потърся място някъде другаде. Обиден не мога да съм, защото този клуб ми е дал много. Не гледам назад. В момента гледам напред, надявам се да показвам все по-добри игри и да се развивам“, каза още Васко Панайотов.