Атакуващият футболист на Черно море Радослав Василев бе избран за Играч на мача срещу Верея. Той реализира петия си гол за варненци и допринесе за победата с 2:0 в Стара Загора. Василев бе категоричен, че основната цел пред него и тима му е класиране в първата шестица на шампионата, въпреки че седмото място в крайното класиране може да се окаже виза за Европа.

„Точно каквото предполагахме, това се получи. Знаехме, че трябва да вкараме първи гол. Така се и получи, а след това просто владеехме топката. През второто полувреме отбелязахме отново и тогава всичко приключи. Играем малко трудно като гости и може би имаше едно леко напрежение. Знаете в много предишни мачове навън сме губили точки.Въпреки сгъстената защита, успяхме да вкараме гол, което е радващото”, коментира Василев.

„Всеки един гол е допълнително самочувствие. Надявам се да продължавам така. Най-важното обаче е да влезем в първата шестица. Това е нашата цел. Ще хвърлим всички сили за нея”, каза още той.

„Ще ни бъде по-трудно в първата шестица, но всеки иска да играе срещу грандовете, без да подценявам другите клубове. Има повече заряд, повече фенове. Ние играем силно срещу силните. Изобщо не мислим за втората седмица, ще бъде голямо разочарование. Не е въпрос до мотивация. Очакванията в тези мачове са различни. Срещу по-слабите излизаш като фаворит и на всяка цена трябва да победиш. Срещу грандовете е обратното”, допълни Ради Василев.