„Много важна победа за нас. Знаехме точно какво ни очаква и спазихме тактическа дисциплина”, коментира Радослав Василев от Черно море, който бе избран за Играч на мача с Локомотив Пловдив при победата на варненци с 2:0 в 6-ия кръг.

„В началото и късметът ни покри. Радващо е, че вкарахме гол и с втория вече успокоихме нещата. В крайна сметка мисля, че закономерно победихме. При моя гол за щастие топката попадна в мен, бях концентриран и успях да отбележа. Радвам се, че съм здрав и играя. Днес направих 90 минути, първи за сезона, отбелязах гол, три точки, всичко е наред”, заяви още Василев и продължи:

„Всяка победа дава самочувствие, както и обратното. Мисля, че в следващия мач трябва да излезем със самочувствие и да направим добра игра, и да спечелим.”

„Според  мен потенциалът на отбора е изключително голям. Знам, че можем да покажем много повече от това, което показваме на мачовете и се надявам в следващите мачове да го покажем. На първо време искаме да играем добър футбол и да побеждаваме”, завърши Ради Василев.