Черно море не спира да нанася удари на Левски този сезон. "Моряците" станаха единственият тим, който си тръгна с точка от "Герена", после изхвърлиха съперника си от Купата на България, а сега му нанесоха и загуба на "Тича".

Факт е, че наставникът Илиан Илиев успява да мотивира най-много играчите си именно срещу този съперник и "сините" изпитват огромни трудности в мачовете си с него, независимо от турнира.

Така беше и в събота. В късния съботен следобед край морето варненци успяха да парират абсолютно всички силни страни на съперника, задушиха бързите му крила и секнаха скоростните му атаки.

Е, имаха нужда и от малко късмет, който им се усмихна с поредната грешка на Мартин Полачек на вратата на столичани. Но с играта си показаха, че напълно заслужават да се доберат до трите точки.

Какви бяха ключовите моменти за победата на Черно море и кои ситуации предопределиха да се случи така, че "моряците" за трети път през сезона да пречупят съпротивата на този съперник?

Можете да разберете всичко това от анализа в прикаченото видео, който е от предаването "Обзор на кръга в Първа лига", излъчено по DIEMA SPORT в понеделнишката вечер.