Черно море приема Витоша Бистрица в мач от седмия кръг на Първа лига. С него се закрива петъчната програма от последния кръг преди септемврийското прекъсване в първенството за битките на националните отбори. 

Този сблъсък започва в 21:00 часа и за вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а можете да го гледате в ефира на DIEMA SPORT. Онлайн ще можете да го проследите на платформата PLAY DIEMA XTRA

Двама „моряци” получиха повиквателни за националния отбор – Радослав Василев и Благой Макенджиев за предстоящата Лига на нациите. Варненци също така научиха и опонента си за 1/16-финалите за Купата на България, а той ще бъде Арда Кърджали.

Под въпрос за срещата е Патрик Андраде, който получи контузия в последния мач с Локомотив Пд, след като се сблъска със Стивън Езе, а Стефан Станчев е възстановен.

Витоша също може да се похвали с национал, след като Петър Хубчев е повикал Лъчезар Котев. Съперникът на бистричани в Купата ще бъде Ботев Гълъбов, а Михаил Петров и Даниел Кутев продължават да лекуват травми.