Защитникът на Пирин Стилиян Николов, който бе избран за Играч на мача срещу Черно море във Варна, призна, че футболистите на благоевградчани са започнали да губят самочувствието си заради отрицателните резултати на „орлетата“ в последно време.

Днес Пирин записа исторически успех над Черно море на „Тича“ с гол, дошъл в продължението на срещата от пряк свободен удар.

„Не само аз допринесох за тази победа. Другите момчета също дадоха много. Раздадохме се на макс и победихме. Не играхме толкова добре, но днес бяха най-важни трите точки. Имаше 15 минути , в които много ни натиснаха и голът буквално се печеше“, коментира той.

Николов бе с основна заслуга за „сухата мрежа“ на Пирин, след като в 60-ата минута успя да изчисти от голлинията удар на Георги Илиев.

„Усетих тази ситуация, че Георги Илиев ще стреля с глава и успях да избия. Много важна победа, Много мачове ни се натрупаха без успехи и бяхме започнали да губим самочувствието си. Много важна победа днес“, каза още той.

„Сега трябва да се докажем. Загубихме повечето точки от отбори от нашата черга. Срещу по-сериозните отбори се мотивираме много по-добре. Дано успеем и срещу Етър. Всички сте наясно за какво става дума в Пирин. Имаме кадрови проблеми. Много играчи днес играха с травми, в това число и аз. Имам договор с Пирин до лятото“, завърши Стилиян Николов.