Помощник треньорът на Илиан Илиев в Черно море – Петьо Костадинов говори след равенството на „моряците“ срещу Етър във Велико Търново в мач от четвъртия кръг. Илиев не успя да даде интервю пред камерите на NOVA SPORT, тъй като в края на двубоя бе изгонен за оспорване на съдийско решение.

„По-скоро това равенство не е заслужено, защото разбрахме, че са ни отменили редовен гол. АКо бяхме повели с 2:1, всичко можеше да се случи. Можеше и да загубим мача, но с оглед на развоя – изравнихме, вкарахме и втори гол, който, ако го бяха признали, може би психологическото предимство щеше да бъде на наша страна. Мисля, че ние трябва да съжаляваме повече. Аз обаче искам да поздравя момчетата, първо за това, че играха срещу резултата, срещу топлото време, в случая и срещу съдията и въпреки това се опитаха да обърнат мача“, коментира Костадинов.

„Дадоха всичко от себе си. Днес имаше психологически момент като се има предвид предишния мач, който изиграхме срещу Септември и загубихме с 1:5. Допуснахме гол, успяхме да изравним и дори след отмененото попадение мисля, че ние бяхме отборът, който повече търсеше гола и може би трябва да съжаляваме, но щом така е завършил мачът, може би е най-справедливо“, допълни той.