Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач с Пирин в Благоевград. В нея има три промени от двубоя с Витоша на "Тича". 

Николай Минков отпадна от сметките на специалиста заради болки в адуктора. Неговото място в клубния автобус ще бъде заето от Александър Цветков. В 18-те се завръща и Аристот Н`Донгала, който пропусна последните три мача на варненци заради разтежение. Той ще замени младия Румен Касабов. Аут за двубоя с "орлетата" е и Мартин Костадинов, който ще бъде заменен от Мирослав Енчев. Костадинов е с разтежение след вчерашното занимание на тима.

От групата отпадат още контузените Мариян Огнянов и Ертан Томбак, а Емил Янчев изтърпява наказание.

"Моряците" отпътуват в понеделник рано сутринта, а следобед ще проведат и последното си занимание в Благоевград. Мачът между Пирин и Черно море е във вторник от 17:30 часа на стадион „Христо Ботев“.

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Александър Цветков, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Георги Божилов, Петър Витанов, Мартин Минчев, Марек Кузма, Радослав Василев.