Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов заяви, че се чувства добре в състава на варненци, но е отворен за завръщане в Левски.

28-годишният Панайотов направи силна година на "Герена" през миналия сезон, ала през лятото не получи оферта за удължаване на договора си от вече бившия изпълнителен директор на столичани Красимир Иванов и премина на "Тича" със свободен трансфер.

"Чувствам се отлично в Черно море, желан съм тук, имам доверието на треньора. Но все пак Левски никога не може да бъде затворена страница за мен", заяви Панайотов по повод спекулациите в последните дни, че отново може да облече синия екип.

"С мен или с моя агент никой не е говорил за евентуално завръщане на "Герена". Ако новото ръководство ме иска, ще трябва да се свърже с клуба и с моя мениджър, защото имам договор с Черно море. Ако се разберат двата клуба, аз съм винаги готов да се завърна в Левски", каза още Панайотов.

Той подчерта, че сега е концентриран изцяло върху изявите си за Черно море. "Направихме добра подготовка. Мисля, че имаме доста добър отбор. Надявам се да изпълним целите си през пролетта - да запазим мястото си в първата шестицата, да стигнем възможно най-далеч за купата и да се класираме за евротурнирите", каза още халфът.

Панайотов се превърна в любимец на "сините" фенове със сърцата си игра. Той отбеляза 4 гола в 26 мача в Първа лига през сезон 2017/18, а заради напускането му привържениците влязоха в остра конфронтация с тогавашния изпълнителен директор Красимир Иванов./БТА