Бившият играч на Черно море - Патрик Андраде, бе официално представен като ново попълнение на сръбския гранд Партизан. Нещо повече, веднага след представянето си футболистът замина за Словения, за да се присъедини към новите си съотборници в предсезонния лагер.

„Аз съм само един от играчите тук. Тук съм, за да помогна на моите колеги и на отбора да постигнат добри неща в сезона, който е пред нас. Пристигнах тук с настроение и желание да бъда от полза на Партизан и да атакувам трофеи с клуба. Надявам се, че можем да постигнем това“.

„Готов съм, но трябва да се включа в тренировките, да науча изискванията на треньора и да опозная отбора. С течение на дните наставникът ще има на разположение най-доброто от мен“.

„Имах и други предложения, но не се замислих, след като Партизан прояви интерес към мен. Говорих веднага с Рикардо (б.р. Гомес) и моят сънародник ми каза само добри неща за клуба, града и феновете. Той ми помогна да взема решението си, разрешавайки пъзела. Освен това Партизан е голям клуб и изборът ми е правилен. Трябва също така да подчертая значението на феновете на Партизан, които ме тласнаха напред към преместването ми в Белград”, каза Патрик Андраде, цитиран от официалния сайт на Партизан.