Левски се наложи с 3-2 гейма (27:25, 25:17, 20:25, 25:27, 15:2) над ЦСКА като гост в зала "Васил Симов" в последен мач от редовния сезон в женското волейболно първенство.

Агресивно нападение и силна защита направиха срещата много интересна, но по-бързата игра и доброто посрещане на Левски донесоха успеха за "сините".

Благодарение на победата си Левски заема втора позиция, а след като стигна до тайбрек, ЦСКА се изравни по всички показатели с Берое, наложил се с 3-0 над Раковски, но старозагорки са с по-лоша геймова разлика и така "червените" заемат трето място.

ЦСКА стартира ударно двубоя, като поведе бързо с 10-3, което принуди новия наставник на Левски Любка Дебърлиева да вземе прекъсване.

След него "сините" успяха да изравнят играта и почти да настигнат съперника, но от своя страна Юлия Иванова реагира и след таймаута за домакините те пак поведоха по-сериозно в резултата.

Левски скъси дистанцията до една точка при 17-16, след това направи и пълен обрат, до 18-19, а за първи път поведе с повече при 20-23.

След оспорван финал на гейма, все пак Левски се поздрави с победа в него с 27-25.

Във втория гейм вече "сините" бяха доста по-концентрирани, поведоха рано и не изпуснаха инициативата. Левски стигна до огромен аванс и разгроми ЦСКА в тази част 25-17.

В третата част ЦСКА взе ранно предимство и макар в последствие Левски да се доближи максимално, не стигна отново до обрат и домакините се наложиха с 25-20.

Четвъртият гейм бе много равностоен и оспорван, с обрати и равенства. След 21-21, Левски направи решителна крачка и стигна до два мачбола, но ЦСКА не само ги спаси, но и с три поредни точки поведе с 25-24. "Червените" показаха страхотен дух и добър сервис, за да спечелят гейма с 27-25 и да пратят мача в тайбрек.

В него Левски поведе с 4-0, а след това и с 10-1, за да приключи набързо нещата с 15-2.