Футболистите на Черно море днес сутринта проведоха последна тренировка на стадион "Тича" преди заминаването на отбора за Бургас за утрешния мач за Суперкупата на България срещу шампиона на страната Лудогорец. От групата за сблъсъка с разградчани отпадна единствено Хуан Вареа, като това е треньорско решение.

"Мисля, че Лудогорец не могат да избягат от моментното си състояние. Иначе за тях какво мога да кажа, те са най-силният отбор като футболисти и като селекция. Във всеки един момент могат да те победят, така че не мисля, че ще ни бъде лесно утре в Бургас", каза треньорът.

"Ще започнем с Китанов на вратата, освен ако не се случи нещо непредвидено. Той постепенно навлиза във форма и състоянието му се подобрява. Ще му давам шанс непрекъснато, за да му помогна да се възстанови. Китанов е отличен вратар", отговори Спасов на въпрос кой ще бъде в рамката на варненци на стадион "Лазур".

"При всички положения момчетата са мотивирани и съм сигурен, че ще се раздадат максимално, за да вземем Суперкупата за нас и нашите фенове", изрази надежда специалистът. "Днес тренирахме дузпи след края на тренировката. Регламента на мача дава тази възможност, така че в крайна сметка ние сме длъжни да тренираме дузпи", каза още специалистът. Мачът в сряда от 20.00 часа на стадион "Лазур" ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Срещата ще се проведе в сряда от 20 часа. Двубоя ще можете да проследите минута по минута в Gong.bg, да го наблюдавате в Gong Play и Diema sport 2, както и по Дарик радио.